Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak to, že se tu ještě od pánů neobjevil příspěvek - PMS, to není nic proti tomu, že my se musíme holit.;-):-)

0 0
možnosti

Nevím, nevím, který muž se těší na menstruující ženu.:-)

1 0
možnosti

Já bych ty chlapy nešetřila, taky nejsou dokonalí a my ženy jejich "přechod" taky musíme vydržet - a není to jen týden v měsíci.

0 0
možnosti

PMS není menstruace, ale to předtím a buďte ráda, že vy jste ty problémy neměla. Protože když máte jako já hormonální poruchu v kombinaci s diabetem 1. typu, tak to prostě řešit musíte a manžel to opravdu neodnáší, odnáším si to sama. Naopak při MS mám nejlepší hodnoty glykémie a je mi celkově nejlépe, nejhorší je právě to PMS, to mám glykemické velehory a musím jíst daleko méně při stejné spotřebě inzulínu a to nemluvím o tom ostatním. Ono, dokud si neobujete cizí boty, tak nesuďte.

2 0
možnosti
Foto

No Irenko ať je to jak je to.... já osobně jsem rád že menstruaci každoměsíčně podstupovat nemusím :)

2 0
možnosti
Foto

Nejen, že ženy trpí PMS a menstruací, některé z nich navíc mají ještě tzv. periodu.

3 0
možnosti
Foto

Jen doplním anglický slangový výraz pro ženu trpící PMS: pXssy riot.

Pro úplnost, druhý význam toho výrazu: (násilná) demonstrace sufražetek.

(s "u" místo "X" to je prý nevhodné)

1 0
možnosti

Btw milé dámy, přeji vám, aby se k vám partneři každý měsíc při menstruac chovali stejně, jak se chováte k nim, když mají jednou za rok rýmu. :-P

2 0
možnosti

já chci taky menstruovat! Chci mít taky týden v měsíci, kdy budu moci být na partnerku beztrrestně zlej, hnusnej a agresivní a klidně to omluvit hormonální nerovnováhou a svést to na JEJÍ sobectbí a nemožnost

2 0
možnosti

Premenstruační syndrom, menstruační syndrom, postmenstruační syndrom, preovulační syndrom, ovulační syndrom, postovulační syndrom, který plynule přechází do syndromu premenstruačního..

A my chlapi s váma máme žít :-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.